ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα Προγράμματα Επιδοτήσεων είναι μια εναλλακτική μορφή χρηματοδότησης μιας επιχείρησης η οποία έχει γίνει γνωστή στην Κύπρο με την είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση το 2004.

Στόχος ενός προγράμματος επιδότησης είναι η χρηματοδότηση ενός συγκεκριμένου πλάνο επένδυσης από μια επιχείρηση. Τα προγράμματα, βάση της πηγής χρηματοδότησης τους μπορεί να Ευρωπαϊκά, να χρηματοδοτούνται δηλαδή αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορεί να είναι συγχρηματοδοτούμενα, να χρηματοδοτούνται δηλαδή από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κύπρο ή ακόμα μπορεί να είναι Εθνικά και να χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Η ετοιμασία μιας αίτησης για συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα επιδότησης είναι το πρώτο και σημαντικότερο κομμάτι για την εκμετάλλευση ενός προγράμματος επιδοτήσεων. Η αίτηση συμμετοχής, σε γενικές γραμμές, περιγράφει το έργο που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Θα πρέπει να τεκμηριώνει γιατί θα πρέπει να επιλεγεί η δική μας πρόταση για χρηματοδότηση και όχι μια άλλη. Μια σωστά δομημένη, περιεκτική και πλήρης αίτηση μπορεί να πετύχει ψηλή βαθμολογία και κατ` επέκταση να οδηγήσει σε έγκριση της πρότασης μας.

Στην Infoeuro Consultants δραστηριοποιούμαστε ενεργά στα προγράμματα επιδοτήσεων από το 2008. Κατέχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να ετοιμάζουμε πετυχημένες αιτήσης συμμετοχής σε διάφορα προγράμματα επιδοτήσεων και να εξασφαλίζουμε την αναγκαία χρηματοδότηση για τους πελάτες μας.